Home    Despre noi    Motor   Cutie de viteze/Instalatii hidraulice   Combustibili   Alte produse   Uleiuri    Contact   

 

Cos de cumparaturi

Cosul este gol!
 
 


Denumirea produsului:
METABOND VASELINA 2 EP, 400g

Descrierea produsului:
VASELINA METABOND TIP 2 HI-TECH este un lubrifiant exceptional cu intrebuintari multiple, supraalcalin, utilizabil la temperaturi ridicate.
- Sulfonatii de calciu complecsi si adaosul de penetratie 2 combinata cu METABOND EP gras si confera proprietati comportamentale si calitative nemaiintalnite la unsorile pe baza de litiu sau alte tipuri de unsori.
- Asigura o protectie de lunga durata atat la sarcini reduse si mijlocii cat mai ales la solicitari extreme, in timpul functionarii sau in stare de repaos.
- Se leaga prin legaturi chimice la nivel molecular pe suprafata aliajelor feroase, se creeaza astfel un strat de penetratie microscopica tratat rezistent la uzura.
- Protejeaza prin aceasta suprafetele metalice in cazul pornirii la rece, reduce frecarea, previne incalzirea si diminueaza cheltuielile de intretinere si de energie.
- VASELINA METABOND TIP 1,5 HI-TECH protejeaza suprafetele impotriva coroziunii si nu este solubila in apa si apa sarata si pe langa reversibilitate, ofera o stabilitate perfecta in domeniul de temperatura cuprinsa intre -23 C si +290 C.

Mod de utilizare:
Se poate utiliza in proportie de 10-15% adaugandu-se la alte tipuri de vaseline sau de sine statator.

Domenii de utilizare:
In medii foarte agresive mine, cariere, agricultura, armata si industria constructoare de masini, articole casnice, masini agricole, utilaje miniere si de constructii, autovehicule, instalatii si sisteme de actionare pentru nave, rulmenti, planetare, presgarnituri, sisteme automate de ungere etc.

Pret:
213 RON
 
Bucati
Motor   Cutie de viteze/Instalatii hidraulice   Combustibili   Alte produse   Uleiuri    Contact
 
Toate drepturile rezervate Metababond-Constanta.ro