Home    Despre noi    Motor   Cutie de viteze/Instalatii hidraulice   Combustibili   Alte produse   Uleiuri    Contact   

 

Cos de cumparaturi

Cosul este gol!
 
 


Denumirea produsului:
METABOND MEGASEL PLUS

Descrierea produsului:
Este un tratament de combustibil generație nouă pentru motoare diesel, care a fost dezvoltat pentru buna funcționare a sistemului de alimentare cu combustibil. Înbunătățește arderea, curăță supapele, mărește performanța, mărește cifra cetanică și înnobilează suprafețele metalice în contact cu motorina. Asigură o etanșare foarte bună a părților metalice ale sistemului de injecție, și mărește durata de viață a sistemului de alimentare cu combustibil. Metabond Megasel Plus rezolvă numeroase probleme ce apar în timpul depozitării, transportului și arderii combustibililor. În practică se amestecă motorine de diverse tipuri și proveniențe, ceea ce influențează în mod negativ stabilitatea acestora, ducând la descompunerea lor, la formarea de nămoluri, la înmulțirea bacteriilor și la scăderea capacității calorice a acestor combustibili. Duzele de injecție colmatate, conductele infectate, filtrele și pompele murdare scad randamentul și cresc cheltuielile de întreținere. La motoarele diesel sunt frecvente și problemele cauzate de coroziune, formarea ruginii, a acizilor precum și apa în combustibil. Metabond Megasel Plus conține componenții valoroși necesari pentru soluționarea eficientă a problemelor enumerate. Datorită efectului de superfinisare a Metabondului, suprafețele care sunt în contact vor asigura o etanșare foarte bună, în acest fel puterea motoarelor va crește considerabil, va crește și durata lor de viață. Prin realizarea unui regim de pulverizare-dozare adecvat va crește de asemenea eficiența duzelor de injecție. Chiuloasa va fi unsă corespunzător iar picăturile de apă vor fi îndepărtate din sistem. Megasel Plus arde practic fără cenușă (nu conține metale și substanțe anorganice) este compatibil cu toate felurile de combustibil pe bază de hidrocarbură și nu se poate extrage din amestec. Megasel Plus împiedică formarea de calamină, scade procentul de gaze arse incomplet (fumul de diesel) și celelalte gaze nocive emise.

Mod de utilizare:
Avantajele folosirii: • mărește cifra cetanică cu 8 % • înbunătățește arderea, mărește puterea • produce o economie de combustibil de 5-15% • scade cheltuielile de întreținere, scade uzura • scade cantitatea de gaze nocive emise • ușurează pornirea la rece • unge chiuloasa • curăță toate conductele de alimentare cu combustibil • împiedică depunerea de calamină • dizolvă depunerile de pe supape • este anticoroziv, împiedică formarea ruginii, mărește durata de viață a sistemului de alimentare cu combustibil • neutralizează acizii • împiedică formarea gheții • păstrează efectul de control al emisiilor. Mod de utilizare: La alimentare la fiecare 10 litri de motorină se va adăuga 6-9 ml în rezervor înainte de alimentare. Efectul complet de curățare apare după folosirea a 250 litri de combustibil tratat. Mărirea cifrei cetanice cu 8 % se realizează la adaugarea a 9 ml de Megasel Plus la10 litri de motorină. A nu se folosi la combustibil biodiesel pur! ! La combustibili minerali sau amestecuri cu biodiesel se folosește doar dacă procentajul acestuia nu depășește 10%! Scăderea punctului de soldificare poate fi atinsă prin adaugarea de petrol. Termen de garanție: Fără deschiderea ambalajului nelimitat. După deschidere termenul de garanție este 2 ani. Atenție: Metabond Megasel Plus este inflamabil, de aceea trebuie evitat contactul direct al produsului cu focul deschis! A se evita contactul cu suprafețele lăcuite sau vopsite

Domenii de utilizare:
În primul rând este destinat motoarelor diesel cu ardere internă pentru tratarea combustibilului și sistemului de alimentare cu combustibil, inclusiv motoarele diesel cele mai moderne cu injecție directă. Poate fi folosit la turbine diesel, arzătoare cu motorină, motoare diesel cu ardere internă.

Pret:
94 RON
 
Bucati
Motor   Cutie de viteze/Instalatii hidraulice   Combustibili   Alte produse   Uleiuri    Contact
 
Toate drepturile rezervate Metababond-Constanta.ro